Op zaterdag 15 november geeft Gezelligheidskoor De Schorre Morries uit Hollandscheveld haar jaarlijkse uitvoering in Het Anker in Hollandscheveld. Het koor heeft afgelopen jaar druk gestudeerd om het repertoire te vernieuwen en het resultaat is weer een verzameling gezellige Nederlandstalige liedjes. Veel van de nieuw ingestudeerde liedjes staan overigens ook op de nieuwe cd, de derde al weer. De opnames voor deze nieuwe cd, die de titel “Gezelligheid Kent Geen Tijd” heeft gekregen zijn weer achter de rug en op dit moment wordt alles op alles gezet om de cd nog voor dag van de uitvoering klaar te hebben zodat deze nog tijdens deze gezellige avond kan worden gepresenteerd aan het publiek.

Naast het optreden van De Schorre Morries is er tijdens de uitvoering ook ruimte voor de Drive-In Show Obsession die de pauzes opvullen en na het optreden van het koor de muziek verzorgen tijdens de after party. Speciaal is deze avond het gastoptreden van de Hollandscheveldse volkszanger Joop Akse die een aantal liedjes uit zijn Nederlandstalig repertoire  zal brengen waaronder  eigen nummers.

Kaarten voor deze avond, die € 5,00 kosten, inclusief een kop koffie zijn te bestellen bij  Hennie van ’t Hoenderdaal, Dr. Broekhofstraat 30 tel. 0528-341612

De aanvang van de avond is 20.00 uur.